Cheese
Під замовлення
Рейтинг: 5 (оцінок 1)
Фасовка:
Кількість упаковок:
220.00грн
Виробник:
Тип сорту:
Гібрид Сатива/Індика
Генетика:
Skunk x Hindu Kush
ТГК:
20-22%
Врожай:
до 600 гр/м2
Цвітіння :
70 днів
Висота рослини:
до 120 см.
Збір врожаю:
Кінець вересня
Смак:
Ягоди, Квітковий, Пряний
Эфект:
Для прогулянки, Для компанії, Для вечірки
Все насіння продається в оригінальній упаковці виробника або магазину!
100% гарантія на схожість насіння
Анонімна кур'єрська доставка по всій країні
Накладений платіж від 400 грн.
При купівлі насіння конопель від 700 грн. отримуєте подарунок
Регулярні насіння конопель сорту Cheese ідеально підходять для індорной культивації, проте далеко не кожен гровер дозволить собі вирощувати сходи, висота яких може досягати більше 130 сантиметрів. Ті, хто пробував займатися аутдорной культивацией гібрида, відзначають, що він і при цьому типі вирощування в процесі розвитку здатний формувати відмінну шішечную масу. Через вісім тижнів після того, як ви кинете зерна в землю, вже можна буде починати збір врожаю, так як саме в цей період кущі виділяють максимально сильний аромат. Однак необхідно пам'ятати про те, що чим більш тривалим буде цвітіння плодів, тим більше потужний вплив вони будуть чинити на растамана і тим менш інтенсивний запах виділятимуть.
походження
Cheese був створений на території Великобританії. Вважається, що він є нащадком чудових сортів - Old School UK Skunk і Afghani. На російський назва сорту перекладається як «сир», що більш ніж красномовно описує його смако-ароматичну палітру. Регулярні насіння конопель сорту Cheese порадують вас своїм багатим урожаєм тільки в тому випадку, якщо ви забезпечите кущах максимально якісний полив.
медичне застосування
Cheese володіє сильним терапевтичним впливом. Гібрид може використовуватися для купірування болю і зняття спазму з м'язів. Плоди культури дозволяють позбутися від депресії і хронічної втоми, стабілізують стан хворих, що страждають на бронхіальну астму та епілепсію.
Михаил
Cheese
Все быстро и честно , респект и уважуха вам. ребятки!
13.12.2015